Recenzija - bopbop


Ovog puta želim da podijelim s vama jednu interesantnu igricu na koju sam naišao čitajući blogtogo.de. Radi se o igrici koja temelji na jednostavnom principu vezanja niza kuglica iste boje. Što veći niz napravite to sakupljate više poena i penjete se na ljestvici koja profitira od nedavno na Google-ovom I/O-u predstavljenom API-u "Google Play Services" koji dozvoljava da sinkronizirate preko svih vaših Android uređaja vaše rezultate, dostignuća, postavke i naravno komparirate rezultate sa vašim Google+ prijateljima.

Sa svojom veoma svježom Holo optikom, jednostavnim postavkama i minimalnim zahtjevima bopbop vas animira da je poigrate barem jednom dnevno, bilo zbog lijepih boja, interesatnog principa igre ili želje za boljim rezultatom.

Kako sakupljanje poena nizanjem boja nije stvar koja u sebi nosi velik zahtjev za moždane ćelije, programeri  su implementirali pored vremenskog ograničenja i dodatne bonuse kroz igru. Tako npr. imate pri vrhu dvije horizontalne trake, označene sa po jednom od pet boja kugli kojim igrate. Gornja vam ukazuje na dodatne bodove za nizanje te boje, dok nizanjem kugli boja iz donjeg pojasa možete produljiti sebi vrijeme igranja.

Zvuči sad komplikovano? Probajte prvo "How to play" sekciju koja će vam pokazati sve navedeno i onda se uživajte u odličnoj igri.

bopbop možete skinuti besplatno u Google Play Store-u.